Inchiriere Barca

Serviciile

Noastre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Descoperă Frumusețea Naturală a Clisurii Dunării

Cu fiecare pedalare a vasului, vei fi martorul peisajelor impresionante și a unei biodiversități unice pe malurile Clisurii Dunării. Fie că alegi să faci o plimbare relaxantă sau să explorezi locuri mai puțin cunoscute, fiecare moment devine o oportunitate de a te conecta cu natura într-un mod autentic.

Cazanele Dunării

Cazanele Mici și Cazanele Mari reprezintă locul unde Dunărea se îngustează cel mai mult de pe teritoriul României, unde mărețul fluviul Dunărea parcurge cea mai îngustă și mai grandioasă zonă a Defileului Dunării. Mulți cercetători l-au plasat pe primul loc între frumusețile naturale ale României și ale Europei.

Închiriere de Bărci

Descoperă colecția noastră variată de bărci, de la ambarcațiuni intime și până la yachturi elegante. Fie că îți dorești o plimbare relaxantă sau o călătorie de lux, avem opțiuni pentru toate preferințele și bugetele.

Tururi și Excursii Ghidate

Explorează minunățiile Dunării cu tururile noastre ghidate. Ghizii noștri experimentați te vor conduce prin cele mai pitorești locuri, oferind informații captivante despre istorie, cultură și peisajul înconjurător.

Servicii Personalizate

Suntem aici pentru a-ți satisface dorințele. Oferim servicii personalizate pentru a adapta fiecare călătorie la preferințele și nevoile tale specifice. De la meniuri personalizate la trasee adaptate, facem ca fiecare detaliu să fie exact așa cum îți dorești.

Evenimente Speciale pe Apă

Transformă orice eveniment într-o experiență unică cu Dragostelia. Organizăm evenimente speciale pe apă, precum petreceri private, aniversări sau cereri în căsătorie. Creează amintiri de neuitat pe malurile frumoase ale Dunării.

Sat Berzasca, nr. 191 C, Caraș Severin

De ce să ne alegi?

Echipaj profesionist:

Cu o echipă de profesioniști pasionați de navigare, suntem aici pentru a vă asigura că fiecare detaliu al călătoriei voastre este impecabil gestionat. Avem experiența și cunoștințele necesare pentru a vă oferi o experiență de neuitat pe apă.

Experiență Unică la Bord:

Bărcile noastre nu sunt doar mijloace de transport pe apă; sunt destinații în sine. Fiecare navă este amenajată cu atenție la detalii, oferindu-ți o atmosferă relaxantă și luxoasă pentru a te bucura de fiecare moment petrecut la bord.

Pachete Flexibile:

 Oferim pachete de închiriere flexibile, astfel încât să poți alege opțiunile care se potrivesc cel mai bine bugetului tău. Indiferent dacă vrei să închiriezi o barcă pentru o oră sau pentru o zi întreagă, avem soluții adaptate nevoilor tale financiare.

Experiență Garantată:

Închiriază una dintre bărcile noastre și descoperă peisajele pitorești ale Dunării într-un mod cu adevărat special. Fie că alegi o escapadă romantică în doi sau o aventură cu familia și prietenii, fiecare călătorie devine o oportunitate de a crea amintiri de preț.

Parteneri

Suntem mândri să colaborăm cu parteneri de încredere care împărtășesc pasiunea noastră pentru aventura nautică și servicii de înaltă calitate. Această rețea de colaborare ne permite să oferim experiențe unice și servicii inovatoare. Cu partenerii noștri, navigăm către excelență și creăm împreună amintiri de neuitat pe apele Dunării.

DESPRE

Descoperă Dunărea cu Stil: Închiriere Barcă pe Dunăre

Bucură-te de farmecul unic al Dunării cu serviciile noastre de închiriere barcă, concepute pentru a transforma fiecare moment pe apă într-o experiență de neuitat. Suntem dedicați să-ți oferim o aventură nemaipomenită pe una dintre cele mai frumoase râuri din lume.

Performanță Fiabilă
0%
Confortul Călătoriei
0%
Închiriere Simplă, Aventuri Neuitate
0%

PREȚURI

Alege pachetul potrivit

Credem că fiecare pasionat de aventura nautică merită să experimenteze frumusețea Dunării fără a-și depăși bugetul. Descoperă prețurile noastre competitive și pachetele personalizate pentru a face navigarea pe apă accesibilă tuturor.

Credem în transparență totală, iar prețurile noastre reflectă angajamentul nostru de a oferi experiențe nautice de calitate la costuri accesibile. Pentru oferte speciale și pachete personalizate, nu ezita să ne contactezi. Pregătește-te să navighezi spre aventura vieții tale!

Tururi și Excursii Ghidate

Fie că ești un pasionat de istorie, un iubitor al naturii sau doar călătorești pentru relaxare, avem o varietate de opțiuni concepute pentru a transforma fiecare moment într-o poveste fascinantă.

RON 100

/ ORĂ

Închiriere camere

Aducem confortul și eleganța în escapada ta pe malurile Dunării. Camerele noastre de cazare reprezintă refugiul perfect, oferind o ambianță relaxantă și vedere panoramică la apele liniștite ale Dunării. Descoperă ospitalitatea noastră și experimentează confortul dincolo de așteptări.

RON 100

/ NOAPTE

Scroll to Top